Cursuri de dans copii Pitesti

Clubul nostru urmeaza niste etapte de evolutie astfel incat dezvoltam in prima faza copilul motric pentru a-l forma pentru viitor dupa aceea exploram zona in care se va dezvolta si astfel il indrumam spre urmatoarele stiluri :

Cursuri de dezvoltare motrica

Cursul poate fi o sursă de informare despre dezvoltarea motrică, cognitivă, socială și emoțională a copilului, urmată de exemple concrete de joacă și interacțiune, ușor aplicabile chiar si în mediul de acasă.

Dans acrobatic

Acro Dance este disciplina care combină dansul cu elemente acrobatice spectaculoase și este definită de caracterul său atletic. Folosește coregrafia originală, măiestria și elementele acrobatice care se îmbină pentru a crea o formă de artă unică și distractivă.

Acest curs poate fi foarte util viitorilor dansatori care doresc să își îmbunătățească calitățile atletice și acrobatice. Mișcările atletice și acrobatice care sunt obișnuite în dansul acrobatic, necesită ca micuții dansatori să aibă un sistem muscular puternic și bine dezvoltat. Noi îi ajutăm să-și formeze o bază solidă în ceea ce privește forța și flexibilitatea.

DANS CONTEMPORAN

Cursurile de dans contemporan se bazează pe un mix de metode și tehnici de descoperire a eficienței corpului în mișcare, a fluidității organice și a expresivității corporale, indiferent de vârstă sau experiență. 

ACROBATICA

Copiii de toate vârstele consideră gimnastica acrobatic si acrobatica aeriana o disciplină distractivă, deoarece acest sport se practică în grupuri de minim 2 persoane. Ei învată să lucreze în echipă, să își coordoneze poziția corpului cu mișcările acrobatice realizate atât la sol cât și în aer.

Gimnastica artistica-initiere

Gimnastica artistică este o ramură a gimnasticii în care gimnaștii execută o serie de mișcări pe aparate,clubul nostrum ofera pregatire pentru initierea in aceasta ramura.

Dans disco (freestyle)

Este un stil de dans in care sunt predominante miscarile la liber,acrobatica dar mai ales pasii de disco dance.

Cheerleading

Rutinele majoretelor variază în mod obișnuit in echipa si este alcatuita din elemente acrobatice ,sarituri si piramide.

Urban Dance(Break-dance,Street-dance)

Este , de obicei, dansat la hip-hop, muzica funk, și în special breakbeats, deși tendințele moderne permit o varietate mult mai largă de muzică de-a lungul anumitor game de ritmuri tempo și beat. Este o ramura a partii urbane combinata din dans si elemente acrobatic de mare dificultate.

DANS MODERN

Dansul, în forma sa modernă, pune mai mult accent pe ceea ce simte persoana care dansează, pe modul cum îşi exprimă sentimentele prin mişcările de dans, decât pe reguli stricte, paşi impuşi şi alte astfel de limitări. Scopul dansului modern devine, prin urmare, cel de a elibera artistul, dansatorul şi de a-i permite să se exteriorizeze. 

JAZZ DANCE

Jazzul este un stil de dans energic, constând din mișcări unice, în funcție de stilul specific și de epoca jazz-ului. Mișcările trebuie să reflecte tehnica dansului de jazz (dispoziții, piruete de jazz, lovituri de fan, plimbări jazz etc.) care se bazează pe tehnica de la antrenamentul de balet clasic. Atâta timp cât se folosește vocabularul de dans jazz, muzica poate varia. De la jazz clasic, jazz de teatru, jazz latin la muzică modernă. Dansul jazz încurajează exprimarea individuală și dezvoltarea stilului personal

Hip-hop, jazz-funk, tecktonik, waacking, trance and street dances concept - Young woman dancing jazz

Lyrical Dance

Rutina trebuie să demonstreze echilibru, extensie, izolare și control utilizând versurile sau starea de spirit a muzicii. Dansul liric există doar în dansul de concurs și în studiourile de dans. Este o reprezentare literală a muzicii, folosind o combinație de balet și jazz, cu un pic de modern, pentru o bună măsură. Este de obicei realizat în chiloți pentru picioare și tinde să fie romantic și emoțional în abordare. 

Balet

Coregrafie formată din tehnica de balet clasic, pași, mișcare și muzică. Sunt permise aceste diferite stiluri de balet clasic: Dansuri istorice, Balet clasic, Balet neoclasic, Balet postclasic, Dans de caracter din repertoriul baletului clasic. Sunt permise coregrafii originale (exemplu: Lacul lebedelor, La Bayadere etc.), precum și coregrafiile nou create. Dansurile pot fi executate cu papuci de balet sau în pantofi de vârf. 

Beautiful gypsy girls dancing in traditional colorful clothing

Dans de caracter si folclor national si international

 O rutină care folosește stilul etnic de dans, cum ar fi spaniol, hawaiian, polka, etc. Dansurile populare sunt dansuri dezvoltate de oameni care reflectă viața oamenilor dintr-o anumită țară sau regiune.

Latino

Cu un caracter, stil, total diferit de cel al dansurilor standard, dansurile latino exprimă forță, și cel mai important, sentiment. O altă carasteristică ce diferențiază dansurile latino de alte stiluri de dans este mișcarea șoldurilor care acompaniază pașii: cha-cha-charumbasambasalsa, mambo, merengue bachata.

Antrenamentul dureaza 80 de minute.

feet woman dancer